Ring til os på 24 22 81 47

Ombygning & Renovering

Står du med et hus, kontor, udbygninger eller andet, som trænger til en kærlig hånd eller en anden indretning, så står vi klar til at hjælpe dig.

Terrasse i lyst og mørkt træ

Vi hjælper med alt inden for ombygning og renovering

Hos Handyman Ejendomsservice kan vi klare alt indenfor ombygning og renoveringer af eksisterende bygninger. Du skal blot kontakte os og fortælle, hvad du går og drømmer om. I fællesskab taler vi om forskellige muligheder og planlægger processen, så du og din familie bliver generet mindst muligt af arbejdet i hverdagen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Du har naturligvis mulighed for at kontakte os til en uforpligtende snak, hvor du fortæller om dine ideer, drømme og behov. Sammen finder vi den bedst mulige løsning for dig.

Ombygning:

Uanset hvilken form for ombygning du har brug for, står vi klar til at hjælpe dig. Om det er en mere praktisk indretning af dit hus, kontor eller industribygning, eller om det er pladsen der er blevet for lille, så der skal nye børneværelser til, så klarer vi opgaven.

Du har ønskerne og drømmene – vores job er at føre dem ud i livet.

Det er helt op til dig, hvor meget du vil inddrages i processen. Det er dog altid dig, der træffer de endelige valg. Vi har mange års erfaringer i bagagen fra forskellige hjem, så vi kan give dig råd og vejledning, eksempelvis vedrørende indeklima og ventilation.

Vi kan også hjælpe med opgaver som eksempelvis ny terrasse, omlægning af terrassen, åbent kontormiljø, udnyttelse af loftrum, udestue, praktisk indretning, moderne hjem, udnyttelse af kælderrum, nyt værksted og meget mere. Vi gør dine drømme til virkelighed.

Renovering:

Står du i en situation, hvor huset snart skal sælges eller det blot trænger til en kærlig hånd? Så giver vores professionelle håndværkere gerne huset en kærlig overhaling. Vi giver råd og vejledning undervejs, hvis der er behov for det. Derudover kommer vi gerne med ideer til, hvordan du effektivt kan få huset salgsklart med relativt få midler. Det kunne eksempelvis være ekstra isolering, ny sanitet på badeværelset, renovering af terrasse, nyt gulv, fliser i bryggers eller gang, nye lofter i børneværelserne, maling af væg eller loft mm.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale, hvor vi i fællesskab kortlægger mulighederne og planlægger sammen med dig, hvad der skal gøres.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning.