Ring til os på 24 22 81 47

Om os

Handyman Ejendomsservice er et firma, som har mange års erfaringer inden for små såvel som store opgaver. Vi har et stort netværk, som vi gerne trækker på, og er altid klar på nye udfordringer.

Handyman Ejendomsservice

Vi er et firma med gå-på-mod og derfor er ingen opgaver for små eller for store til, at vi kan varetage dem. Nye udfordringer tager vi gerne op og vores erfaring gør, at vi ved meget om faget. Vi er altid klar til at dele vores erfaringer med dig, så vi sammen kan se muligheder og finde den løsning, der opfylder dine drømme og behov bedst. Opgaven har vores interesse, hvad enten det er 1 times arbejde, eller et større byggeprojekt. Vi står klar til at følges med dig gennem hele processen. Uanset om det er fra tegning til et færdigt hus, en terrasse der skal lægges eller nogle vinduer der skal udskiftes.

Hilmar Gunnarsson med Handyman Ejendomsservice varevogn

Over 40 års erfaring med byggeri

Vi tøver ikke med at gøre brug af vores erfaring, og komme med ideer og muligheder til dine ønsker. Med 40 års erfaring har vi en bred viden om byggeri, og sammen med vores professionelle håndværkere og brede netværk, kan vi sikre dig den bedst mulige løsning af dit projekt. Vi ved, hvornår vi skal inddrage specialister fra vores netværk i opgaverne.

VORES VÆRDIER

Tillid og tryghed

Nogle af de værdier vi vægter højt i Handyman Ejendomsservice, er tillid og trygheden for dig. Det er helt op til dig, hvor meget du vil inddrages i processen, men det er altid dig der træffer de endelige valg. Hos Handyman ejendomsservice er en aftale, en aftale. Vi kommer og udfører opgaven til den aftalte tid og pris – hver gang.

Kvalitet

I Handyman Ejendomsservice lægger vi vægt på kvalitet, som for os betyder godt håndværk. Vi er et firma, som er klar på nye udfordringer og står altid klar til at hjælpe dig bedst muligt, og opgaven er færdig, når du er tilfreds.

Ingen opgave er for lille

Hos Handyman Ejendomsservice kan vi klare alle størrelser af opgaver – store som små. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om der er en vandhane der drypper, et nybyggeri og alt derimellem.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning.