Ring til os på 24 22 81 47

Nybyggeri & tilbygning

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker og drømme for nybyggeri eller tilbygning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hus ved et T-kryds

Kompetent rådgivning gennem hele processen af dit byggeri

At bygge nyt er en stor beslutning. Der er meget på spil, mange beslutninger at træffe og mange tråde, der skal gå op i en højere enhed. Derfor er det vigtigt at vælge et professionelt byggefirma, som kan hjælpe dig godt igennem processen fra start til færdigt byggeri.

 

Hos Handyman Ejendomsservice bygger vi alt fra huse til industribygninger. Vi deler gerne ud af vores erfaringer, og du er sikret kompetent rådgivning gennem hele processen af dit byggeri. Du fortæller os om dine ønsker, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Går du med ideen om et nybyggeri eller tilbygning?

Går du med ideen om et nybyggeri i form af et nyt hus, tilbygning, kontor, industribygning eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er med dig gennem hele processen, så du får præcis det, du går og drømmer om. Med over 40 års erfaring, ved vi hvordan hele forløbet skal håndteres. Du skal blot fortælle os om dine tanker, ideer og ønsker – så gør vi sammen drømmen til virkelighed.

Byggeprocessen

Hvis du vælger os til at stå for dit byggeri, bestemmer du selv, hvor meget du ønsker at være med i byggeprocessen. Under hele forløbet vil du have personlig kontakt med en byggeleder, som er den person, der tager sig af hele projektet fra start til slut. Det er byggelederens opgave at finde løsninger sammen med dig, der tilfredsstiller dine krav og ønsker. Vi sørger for planlægning, godkendelser, den daglige kontrol af byggeriet med mere.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning.