Ring til os på 24 22 81 47

Ejendomsservice

Kontakt os til en uforpligtende snak om dine ønsker til ejendomsservice, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dine behov.

Hvidt rum med nyt gulv

Formålet med ejendomsservice

Formålet med ejendomsservice er vedligeholdelse af ejendomme. Servicen omhandler både de akutte opståede opgaver, samt opgaver der løbende kommer på en ejendom. En aftale med Handyman Ejendomsservice gør, at du får tid til andre ting, mens vi tager os af opgaverne. Du skal blot kontakte os, så aftaler vi nærmere om at få løst opgaverne og ejendommen forbliver vedligeholdt.

 

Uanset det er boligforening eller privatudlejning, kan du bruge Handyman Ejendomsservice til at få udført dine opgaver.

Klargøring af udlejningslejligheder

Vi renoverer lejemål i forbindelse med lejerskifte. Har du en udlejningsvirksomhed og har brug for hjælp, når en lejer flytter ud eller løbende vedligeholdelse, laver vi gerne en fast aftale med dig om denne service.

Når du har lavet flyttesyn, kan du kontakte os med besked om, hvad der skal laves i lejligheden. Så tager vi os af det. Opgaverne kan være alt fra totalrenovering af lejemålet til mindre maler- og rengøringsopgaver.

Vi servicerer også lejemålene imens de er udlejet. Du kontakter os blot, når der løbende opstår skader eller mindre opgaver, hvor der er brug for en håndværker eller vicevært. Det kan eksempelvis være ved dryppende vandhaner eller ødelagte ruder. Det er altid dig der bestemmer, hvad der bliver lavet i ejendommen.

Vedligeholdelse af udlejnings- og virksomhedsejendomme

Er det selve bygningen der har brug for vedligeholdelse, så er vi også klar til at hjælpe dig. Vi håndterer alt fra mindre reparationer til totalrenovering af bygningerne. Vi laver også faste aftaler om at tilse bygninger, så der eksempelvis løbende bliver renset tagrender, smurt hængsler på døre og vinduer og anden almindelig vedligeholdelse. Derved er du sikret, at der ikke opstår unødvendige problemer og skader, som kan give store omkostninger på sigt.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning.