Ring til os på 24 22 81 47

Handyman

Ved at få en handyman ud, bliver opgaverne udført af en professionel håndværker og du kan holde fri og bruge tiden på andre ting, mens opgaverne udføres korrekt for dig. Ønsker du at slippe for besværet, så kontakt os allerede i dag.

Sort og hvid håndvask

Hvad er en handyman?

En handyman, er manden der ved meget og kan meget. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, kan der fra tid til anden opstå opgaver, hvor din egen tid eller evner ikke rækker til at løse problemet. Her kan en handyman være en stor hjælp.

I Handyman Ejendomsservice, har vi over 40 års erfaring med alt fra nybyggeri til små opgaver, som gør at vi kan klare mange forskellige typer af opgaver i og omkring din bolig. Vi har også mange dygtige samarbejdspartner, som kan hjælpe os når vores viden og kunnen ikke slår til.

Hvorfor hyre en handyman i stedet for en specialist?

Der er en del forskel på en handyman og en specialist. En handyman har mange forskellige færdigheder og har dermed mulighed for hjælpe dig med en bred vifte af forskellige opgaver, hvorimod en specialist ofte kun er uddannet inden for et bestemt område. Vi kan hjælpe dig, når du måske ikke selv har overskuddet eller tiden til at gøre arbejdet.

Lad en handyman klare dine små og store reparationer

Er du ved at have en lang to-do liste, men kan ikke finde tiden eller overskuddet til opgaverne? Så har du mulighed for at få en handyman ud til alle de små reparationer eller andre praktiske forbedringer i huset, værkstedet eller udbygningerne. Det kan være alt lige fra ophængning af billeder eller lamper, til spartling og maling af vægge.

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om det er en times arbejde, eller et større byggeprojekt. Vi klarer mange forskelligartede opgaver, indendørs såvel som udendørs. Det eneste det kræver af dig, er at du kontakter os og fortæller om dine behov og ønsker.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar med råd og vejledning.